Perşembe Pazarı Ücretsiz Ring Servisi Hizmete Başladı

07 Haziran 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, yapımını tamamladığı ve kullanıma açtığı Perşembe Pazarı için ücretsiz ring servis hizmetini başlattı. Bu hizmet, vatandaşların pazara ulaşımını kolaylaştırmak ve alışveriş deneyimlerini daha konforlu hale getirmek amacıyla sunuluyor.

Arnavutköy Belediyesi geçtiğimiz günlerde yapımını tamamladığı ve hizmete açtığı Anadolu Mahallesi Kapalı Pazar alanı için perşembe günleri ücretsiz ring servisi hizmetini başlattı.

Ring servisleri sabah saat 11:00’dan akşam 19:00’a kadar her saat başı hareket edecek şekilde düzenlenmiştir. Bu sayede, vatandaşlar gün boyu rahatlıkla alışverişlerini yapabilecekler. Özellikle yaşlılar ve çocuklu aileler için büyük bir kolaylık sağlaması beklenen bu hizmet, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Vatandaşların Memnuniyeti

İlk günkü yoğun talep ve olumlu geri dönüşler, ring servis hizmetinin ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösterdi. Pazara ring servisle gelen ve giden vatandaşlar, bu hizmetin büyük bir kolaylık sağladığını ve kendilerine zaman kazandırdığını belirttiler. Özellikle ulaşım sıkıntısı yaşayan yaşlılar ve aileler, bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sosyal HABERLERİ