AYEM, Yaşlı Vatandaşları Unutmadı

14 Nisan 2021 Çarşamba

Arnavutköy Yaşlı ve Engelli Merkezi çalışanları, Yaşlılar Haftası’nda vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM), kurulduğu günden bugüne yaşlı ve engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Her gün yüzlerce vatandaşa hizmet veren Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi, güler yüzlü personeli ile vatandaşların gönlünü fethediyor. Şefkat ile ilgilenen AYEM çalışanları, Yaşlılar Haftası’nda da hizmet verdiği vatandaşları unutmadı.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın da selamını götüren AYEM çalışanları; Gürsel Gök ve Laman Boztaş’ın evini ziyaret ederek, vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Sosyal HABERLERİ