Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’ün İyilik Elçileri

Arnavutköy’ün İyilik Elçileri

27 Nisan 2020 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri Korona salgınında da vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Her gün yüzlerce vatandaşa hizmet veren, taleplerini alan ve ihtiyaçlarını karşılayan Arnavutköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, güler yüzlü personeli ile vatandaşların gönlünü fethediyor. Bünyesinde yer alan markalar ile vatandaşa en yakın müdürlüklerden biri olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın talimatıyla, Covid 19 salgınında da vatandaşların yanında.

Dünya genelinde yayılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen Koronavirüs COVİD-19 salgını, ülkemizde görülmeye başladığı günden beri Arnavutköy Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri en zor görevlerini yerine getiriyor. Telefon başındaki sekreterinden, ambulans şoförüne, hemşiresinden sağlık çalışanlarına kadar tüm birimler aralıksız hizmet veriyor. Sokağa çıkma yasağının başladığı andan itibaren oluşturulan 10 farklı ekip ile vatandaşların alışveriş ihtiyaçları, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından karşılanıyor. Vatandaşın sağlığını birincil hedef gören personeller, tüm fedakarlıkları ile sahada görevlerini yerine getiriyor.

AYEM’in (Arnavutköy Belediyesi Yaşlı Engelli Merkezi) iyilik perileri de evde bakıma muhtaç vatandaşların her anında yanlarında yer alıyor. Evde bakıma muhtaç olan vatandaşların, kişisel bakımlarını evlerinde yapıyor, hizmetlerini yerine gideriyor. Ev temizlik, ilaç kontrolleri ve çeşitli ihtiyaçları da evde bakım ekipleri tarafından karşılanıyor.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?