Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Engelliler Haftası’nda Duygu Dolu Asker Uğurlaması

Arnavutköy’de Engelliler Haftası’nda Duygu Dolu Asker Uğurlaması

15 Mayıs 2026 Cuma

Engelliler Haftası kapsamında düzenlediğimiz temsili askerlik programında özel bireylerimizi bir günlüğüne askerlik heyecanıyla buluşturduk. Evlerinden alarak uğurladığımız özel bireylerimiz, konvoy eşliğinde Hasdal Kışlası’na giderek unutulmaz bir gün yaşadı.

Arnavutköy Belediyesi olarak Engelliler Haftası kapsamında düzenlediğimiz temsili askerlik programıyla özel bireylerimizin hayalini kurduğu askerlik deneyimini yaşamalarına vesile olduk. Arnavutköy’de yaşayan özel bireylerimiz ve aileleri için anlamlı anların yaşandığı programda duygu dolu görüntüler ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde ekiplerimiz tarafından evlerinden alınan özel bireylerimizi belediye binamıza getirerek kendileri için hazırladığımız asker çantalarını teslim ettik. Özel bireylerimiz daha sonra Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu ile bir araya geldi. Başkanımızın özel bireylerimizle yakından ilgilendiği buluşmada samimi ve renkli anlar yaşandı.

Belediye binamız önünde gerçekleştirdiğimiz uğurlamanın ardından özel bireylerimizi konvoy eşliğinde Hasdal Kışlası’na uğurladık. Gün boyunca askerlik deneyimi yaşayan katılımcılarımız, komutanlar tarafından karşılandı, eğitim alanlarını gezdi ve askerlerle birlikte marşlar söyledi. Temsili askerlik programı boyunca yaşanan anlar hem özel bireylerimiz hem de aileleri için unutulmaz bir hatıraya dönüştü.

Arnavutköy Belediyesi olarak engelli bireylerimizin sosyal yaşamın her alanında daha aktif yer alabilmesi adına çalışmalarımızı yıl boyunca sürdürmeye devam ediyoruz. AYEM aracılığıyla sunduğumuz bireysel danışmanlık, evde bakım ve ulaşım desteğinin yanı sıra düzenlediğimiz sosyal etkinliklerle de özel bireylerimizin toplumsal yaşama katılımını destekliyoruz.

Sosyal HABERLERİ