Arnavutköy Belediyesi
Gökhan Müftüoğlu’ndan Öğrencilere Önemli Tavsiyeler

Gökhan Müftüoğlu’ndan Öğrencilere Önemli Tavsiyeler

19 Aralık 2022 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Eğitim Koçu Gökhan Müftüoğlu’nun katılımı ile öğrencilere yönelik söyleşi gerçekleştirildi. 

Arnavutköy Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında alanında uzman isimleri konuk etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gri Koç olarak da bilinen Eğitim Koçu Gökhan Müftüoğlu “Griden Beyaza Başarı” başlıklı seminerde Arnavutköylü öğrenciler ile buluştu. Arnavutköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

YKS’ye hazırlanan öğrenciler ile bir araya gelen Gökhan Müftüoğlu; sınav stresini azaltma, motivasyonlarını artırma, zamanı doğru ve yerinde kullanma ile ilgili öğrencileri bilinçlendirdi. Kendisini dinlemeye gelen öğrenciler ile sohbet eden Müftüoğlu, ders çalışma metotları ve sosyal medya kullanımı hakkında önemli tavsiyelerde bulunurken, merak edilenleri cevaplandırdı. 

Sınav için en önemli konunun süre kontrolü olduğunu dile getiren Gökhan Müftüoğlu, “Her şeyden önce süre sıkıntısı yaşamamalısınız. Bunun için sürekli pratik yapmak amacı ile deneme sınavları çözün. Her seferinde sınavı bir öncekinden daha hızlı bitirmeye çalışın. Sınava kendinizi psikolojik olarak hazırlayın” dedi. 
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?