Arnavutköy Belediyesi
Sıtkı Aslanhan Arnavutköylü Okurlarıyla Buluştu

Sıtkı Aslanhan Arnavutköylü Okurlarıyla Buluştu

16 Aralık 2022 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinliklerinin konuğu “Başarı ve Mutluluk İçin Hayata Gülümse” kitabının yazarı Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan oldu.

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Birçok kişisel gelişim kitabının altında imzası bulunan Sıtkı Aslanhan söyleşi ve imza günü ile öğrenci ve ebeveynlerle buluştu. Vatandaşlar, yapılan söyleşi ve imza gününde Yazar Sıtkı Aslanhan’a yoğun ilgi gösterdi. Yazar, çocuk ve aile yaşantısı ile ilgili önemli bilgileri, katılımcılara aktardı. Yaklaşık bir saat süren söyleşinin ardından sevenleri için kitaplarını imzaladı.

“Hedeflerinizi ve hayallerinizi büyük tutun”

Katılımcılara tavsiyelerde bulunan yazar, “Hedeflerinizi ve hayallerinizi büyük tutun, çünkü dünyanın mazlumları sizi bekliyor. Gecenizi gündüzünüze katıp çalışın. Bugün buradan çıktıktan sonra nefsinizin isteklerini, heveslerinizi bir süreliğine bir kenara bırakıp, alın teri ve gözyaşı döküp başarı merdivenlerini çıkacaksınız” dedi.

Arnavutköy’de söyleşi ve imza gününe katıldığı için memnun olduğunu belirten Sıtkı Aslanhan “Beni bugün sizlerle buluşturduğu için değerli Ahmet Haşim Baltacı başkanıma, Kültür Müdürümüz Mutlu Bahtiyar’a, kütüphanedeki görevli arkadaşlara, nezaketinizden dolayı size teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?