Arnavutköy Belediyesi
Deneyimli Gazeteciler Arnavutköy’de

Deneyimli Gazeteciler Arnavutköy’de

15 Aralık 2022 Perşembe

Ekrem Kızıltaş, Murat Çiçek ve Kenan Kıran tarafından “Bildiğiniz Gibi Değil” konulu söyleşi düzenlendi. 

Arnavutköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Kenan Kıran’ın katılımı ile “Bildiğiniz Gibi Değil” konulu söyleşi gerçekleşti. Söyleşiye çok sayıda vatandaş katıldı. 

Moderatörlüğünü Ekrem Kızıltaş’ın yaptığı söyleşi Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Söyleşide iç ve dış politikada yaşanan gelişmeler, Türkiye savunma sanayindeki gelişmeler, Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmeler ve ülke gündeminde yer alan konular değerlendirildi. Düzenlenen söyleşinin ardından Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Koç tarafından katılımcılara çiçek takdim edildi. 

Bildiğiniz Gibi Değil isimli söyleşinin amacını anlatan Ekram Kızıltaş, “Bildiğiniz Gibi Değil, bir takım arkadaşın değişik zamanlarda bir araya gelip memlekette olup biten konulara açıklama getirmek ve bu ülkede yaşayan insanların bazı doğrulardan haberdar olmalarını sağlamak niyetiyle yaptığımız bir program. Bu akşam Murat Çiçek ve Kenan Kıran ile beraber bir şeyler anlatmaya, aktarmaya çalışacağız” dedi. 
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?