Nurullah Genç’ten Gençlere Nasihatler

20 Mayıs 2022 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Mayıs Ayı kültür etkinliklerinin bu haftaki konuğu, Şair Nurullah Genç oldu.

Arnavutköy Belediyesi düzenlediği kültür sanat programları ile ünlü düşünür, şair ve yazarları ağırlamaya devam ediyor. Her hafta ünlü bir edebiyatçıyı ağırlayan Arnavutköy Belediyesi, bu haftaki Şair Nurullah Genç’i sevenleri ile buluşturdu.

Arnavutköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programına, gençler yoğun ilgi gösterdi. Şiir severler ile buluşan Nurullah Genç, gençlere nasihatlerde bulundu.

Yaklaşık bir saat süren söyleşide; Nurullah Genç, belgesel için bulunduğu bölgelerde Osmanlı izlerini ararken yaşadığı ilginç anlarını vatandaşlarla ile paylaştı.
Sömürü devletlerinin yerli halklara ve Müslümanlara nasıl işkenceler yapıldığına, Dünya da yaşanan zulümlere karşı Müslümanların nasıl davranması gerektiğine kadar birçok konuya değinen Şair Nurullah Genç, programın sonunda Söyle Bana Hindiba şiiri ile programı tamamladı.

Kültür Sanat HABERLERİ