Arnavutköy Belediyesi
Kütüphaneler Haftası’nda Bekir Develi, Kitapseverlerle Buluştu

Kütüphaneler Haftası’nda Bekir Develi, Kitapseverlerle Buluştu

28 Mart 2022 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası programının konuğu, Yazar Bekir Develi oldu. 

Arnavutköy’de tanınmış yazar, şair ve eğitimcileri ağırlamaya devam eden Arnavutköy Belediyesi, son olarak gençler tarafından beğeni ile takip edilen Yazar Bekir Develi’yi ağırladı. 

Arnavutköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kütüphaneler Haftası programına, gençler yoğun ilgi gösterdi. Kitapseverler ile Kütüphaneler Haftası programında buluşan Yazar ve Televizyon Sunucu Bekir Develi, gençlere nasihatlerde bulundu.

Yaklaşık bir saat süren söyleşide; Hayati İnanç, Dursun Ali Erzincanlı, Ömer Döngeloğlu gibi tanınmış kişiler ile olan anılarını anlatan Bekir Develi, değerlerimize sahip çıkmalıyız. Daha çok genç ile değerlerimizi buluşturmalıyız. Ömer Döngeloğlu hoca rahmetli olmadan önceki videolarını seyredin. Işık bilmeden, kamera açısı bilmeden herkese ulaşmaya çalıştı dedi. Develi, kendi hayatından verdiği örnekler ve anlattığı hikâyelerle gençlerin yanında olduğunu belirtti. 
Program sonunda Arnavutköy Belediyesi’ne ait kütüphanelerden yararlanarak, en çok kitap okuyan kitapseverlere, Yazar Bekir Develi ve Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcı Osman Akkaya çeşitli hediyeler takdim etti
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?