Miniklerden, Yeşilay Haftası’na Özel Sergi

07 Mart 2022 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’ndeki eğitimlere katılan minikler, Yeşilay Haftası dolayısıyla resim sergisi açtı.

Yakın zamanda kullanıma açılan ve 4-12 yaş grubu çocuklara yönelik hizmet veren Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi, verdiği eğitimler ile çocuklar için, sanatsal, bilişsel, ruhsal, fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayarak, kişisel beceriler kazandırmayı amaçlıyor.

“Bağımlı Olma Özgür Ol”

Arnavutköy Belediyesi tarafında hayata geçirilen ve 13 atölyenin yer aldığı Çocuk Atölyesi, eğitimlerinin yanı sıra açtığı mini sergilerle de faaliyetlerini sürdürüyor.
İnsana ve doğaya karşı duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Çocuk Atölyesi, önemli gün ve haftalarda çeşitli etkinliklerle minikleri bilgilendiriyor. Bu kapsamda 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası’na, minikler de dikkat çekti. Açtıkları mini sergi ile “Bağımlı Olma Özgür Ol” dediler.

Kültür Sanat HABERLERİ