Minikler, Tiyatro ve Animasyon Gösterileriyle Eğlendi

21 Şubat 2022 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri tiyatro ve animasyon gösterileri ile devam etti. Hafta sonu sahnelenen ‘Kahraman Kâmil ve ‘Kalabalık Aile” adlı çocuk tiyatroları büyük beğeni topladı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Hafta sonu sahnelenen “Kahraman Kâmil ve ‘Kalabalık Aile” adlı tiyatro oyunlarına anne-babalarıyla giden çocuklar keyifli dakikalar yaşadı. Ayrıca Avlu34 Etkinlik Çukuru ve Hadımköy ARGEM Tiyatro sahnesinde düzenlenen animasyon gösterileri ile minikler, eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.

Arnavutköy Kültür Merkezi, Avlu34 Etkinlik Çukuru ve Hadımköy ARGEM Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kültür etkinlikleri, şubat ve mart ayı süresince devam edecek.

Kültür Sanat HABERLERİ