Yazarlar Öğrenciler ile Buluşuyor

23 Kasım 2021 Salı

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat programlarının bu haftaki konuğu Sosyolog Eğitimci Yusuf Özkan Özburun oldu.

Çeşitli seminer ve söyleşilerle topluma mâl olmuş insanları, Arnavutköylülerle buluşturan Arnavutköy Belediyesi, bu hafta Yusuf Özkan Özburun’u ağırladı.

Şiir, felsefe, mantık ve bilgelik üzerine atölye çalışmaları ve konferanslar; şiir geceleri, konferans, seminer ve programların sunuculuğu gibi alanlarda da faaliyetler gösteren yazar, Arnavutköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.

Yaklaşık bir saat süren söyleşide; altın beyinli çocuk, İbni Sina, Gazneli Mahmut ve Ayaz ile Mutsuz Çırak gibi öğretici hikâyeleri çocuklara anlattı. Öğrencilere kendilerini geliştirmeleri için öğütler veren Yazar Özburun; kişiliğiniz üzerinde çalışın, şiir, edebiyat ve sanatla uğraşın, doğayı keşfedin ve bireysel sporlarla uğraşın dedi.

Kültür Sanat HABERLERİ