Miniklerden Tiyatroya Yoğun İlgi

22 Kasım 2021 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen hafta sonu tiyatrolarına, minikler yoğun ilgi gösteriyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin Kasım ayı süresince her hafta sonu düzenlediği çocuk tiyatroları, minikler tarafından beğeni ile takip ediliyor.

Arnavutköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrolarına, aileleri ile gelen minikler seyrettikleri tiyatrolarda hem eğleniyor hem de öğretici bilgilere sahip oluyor.

Her hafta sonu farklı tiyatroların sergilendiği sahnede bu hafta “Ormandaki Afacanlar” adlı çocuk tiyatrosu seyirci ile buluştu.  Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterimi, saat 13.00’te başladı.

Afacanlar Geri Dönüşümü Öğreniyor

Ormanda kendi halinde yaşayan orman sakinleri, bir sabah uyanır bulundukları çevrelerinin bilmedikleri cisimlerce kirletildiğini görür. Yerde bulunan maddeleri hayvanları kötü etkilediğini ve bitkilere zarar verdiğini gören orman sakinleri, çevreyi kirleten bu maddelere nasıl kullanılması ve nerelere toplanılması gerektiğini anlatır. Çevre temizliğini tiyatro sever minikler öğretici bir dille anlatan tiyatro, doğayı korumanın önemin miniklere aşılamayı amaçladı.

Kültür Sanat HABERLERİ