Öğrenciler, Kitaplarını Okuduğu Yazarlarla Buluşuyor

12 Kasım 2021 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat programlarının bu haftaki konuğu tarihsel çocuk kitapları yazarı, İrfan Gürkan Çelebi oldu.

Çeşitli seminer ve söyleşilerle topluma mâl olmuş insanları, Arnavutköylülerle buluşturan Arnavutköy Belediyesi, bu hafta ünlü Yazar İrfan Gürkan Çelebi’ yi ağırladı. Kahramanım Osman Gazi, Kahramanım Fatih gibi tarihsel çocuk kitapları ile tanınan yazara, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide yazar; kitap okumanın gerekliliği üzerinde konuşarak okumalar arasında tarih  kitaplarının  önemine vurgu yaptı. Sınavlara hazırlanan öğrencilere, öğretici bilgiler verdi. Söyleşi sonunda ise öğrencilerin sorularını cevaplandıran Yazar İrfan Gürkan Çelebi, programın sonunda öğrenciler ile fotoğraf çekildi.

Kültür Sanat HABERLERİ