Oyuncaklar Diyarı Adlı Tiyatro Seyirci ile Buluştu

18 Ekim 2021 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında çocuk tiyatroları seyirci ile buluşuyor.

Arnavutköy Belediyesi Ekim Ayı Kültür Sanat Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Arnavutköy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen çocuk tiyatroları ile miniklere tiyatro dolu günler yaşatılıyor. Hafta sonu farklı tiyatroların sergilendiği sahnede bu hafta Oyuncaklar Diyarı adlı çocuk tiyatrosu seyirci ile buluştu.  Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterimi, saat 13.00’te ve 15.00’te sahne aldı.

Sahne, Oyuncaklar Diyarı Kahramanının

Renkli dekor ve kostümleriyle daha ilk görüşte çocukların dikkatini çeken oyun, müzikleriyle de ayrı bir neşe kaynağı oluşturdu. İyiliğin gücünü anlatan, doğruluğun her daim ilke olması gerektiğini mesajlayan “Oyuncaklar Diyarı” adlı tiyatro; oyunun baş kahramanı Bahar’ın oyuncaklar diyarında başından geçen ilginç hikayesini anlatmaktadır.

Kültür Sanat HABERLERİ