Arnavutköy Belediyesi
102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

25 Nisan 2022 Pazartesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 102. yılı Arnavutköy’de coşkuyla kutlandı. Bu yıl başkanlık makamını Cemal Reşit Rey İlkokulu öğrencisi Zeynep Nisa Soylu teslim aldı.

Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlama programı düzenlendi. Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan katıldığı kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 102. yılı programı, Piri Reis İlkokulu öğrencilerini hazırladığı gösterilerle devam etti. Miniklerin öğretmenleri öncülüğünde hazırladı etkinlik vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi. Programda 23 Nisan konulu şiirler okundu. Öğrencilerin hazırladıkları 23 Nisan temalı gösteriler ise aileler tarafından ayakta alkışlandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Öğrenciler ödüllerini Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan’nın elinden aldı.

Başkanlık koltuğuna Zeynep Nisa Soylu oturdu

Bu yıl Arnavutköy Cemal Reşit Rey İlkokulu öğrencileri Başkan A.Haşim Baltacı’nın konuğu oldu. 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı vesilesi ile gerçekleştirilen ziyarette gelenek bozulmadı ve öğrencilerden Zeynep Nisa Soylu, temsili olarak Başkan A.Haşim Baltacı’nın makam koltuğuna oturdu. Başkan Baltacı, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?