Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de 23 Nisan Coşkusu

Arnavutköy’de 23 Nisan Coşkusu

24 Nisan 2019 Çarşamba

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Arnavutköy’de coşkuyla kutlandı. Bu yıl başkanlık makamını Arnavutköy Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi Reyyan Çakır teslim aldı.

Arnavutköy Bolluca Stadı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü kutlama programı düzenlendi. Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ’ın katıldığı kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa yoğun katılım sağlandı. Etkinlikler kapsamında çocuklar duygularının en ince tercümesi olan şiirlerini okudu. Öğrencilerin hazırladığı halk oyunları ve gösteriler katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Öğrenciler ödüllerini İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ’dan aldı.

Başkanlık koltuğunu Reyyan Çakır oturdu

Bu yıl Arnavutköy Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri Başkan Haşim Baltacı’nın konuğu oldu. 23 Nisan Çocuk Bayramı vesilesi ile gerçekleştirilen ziyarette gelenek bozulmadı ve öğrencilerden Reyyan Çakır temsili olarak, Başkan Haşim Baltacı’nın makam koltuğuna oturdu. Başkan Baltacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?