Okullar Eğitim İçin Tertemiz

16 Mart 2020 Pazartesi

Arnavutköy’deki anaokulu, ilköğretim okulu ve ortaokul ve liselerde eğitime 3 hafta ara verilmesiyle birlikte tüm okullar dezenfekte ediliyor.

Eğitim öğretimde 1 Nisan’a kadar verilen ara ile birlikte öğrencilerin dezenfekte edilmiş ve temiz bir alanda eğitim görmeleri için temizlik çalışmaları devam ediyor. İlçedeki bütün okullar eksiksiz bir şekilde listeye eklenerek dezenfekte işlemi tamamlanıyor. Dezenfekte işlemi tamamen uzman kişiler vasıtasıyla yapılıyor.

Okullar için yapılan dezenfekte işlemi eğitim öğretim sürecinin başlamasına dek sürecek. Dezenfekte işlemi bütün okullar temizlenene dek devam edecek. Dezenfekte işlemleri sürerken Arnavutköy Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanıyor.