Tayakadın Mahallesi Meydanına Kavuşuyor

14 Kasım 2018 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı.

Köklü değişimlerin yaşandığı Arnavutköy’de alt yapı çalışmalarının yanı sıra meydan düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Köyden mahalle statüsüne geçmiş mahallere uygulanan değişim çalışmaları kapsamında yapımına başlanan Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı. 10 bin 850 metrekare alana yapılan meydan düzenleme projesi içerisinde; Muhtarlık binası, çok amaçlı salon, cafe, dinlenme alanları, seyir alanları, otopark alanları, bekleme alanları, gezinti alanları ve spor pazar alanı yer almaktadır. 2 ay içerisinde hizmete açılması beklenen meydanın, Tayakadın Mahallesine yeni bir görünüm kazandırılması hedefleniyor.