Arnavutköy Belediyesi
Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesi Arnavutköy'ün Camileri Pırıl Pırıl

Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesi Arnavutköy'ün Camileri Pırıl Pırıl

11 Haziran 2024 Salı

Arnavutköy Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde cami temizlik çalışmalarını hızlandırdı. 

Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı Cami Temizlik Ekibi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki cami, mescit ve diğer ibadethanelerin temizliğini titizlikle gerçekleştiriyor. Yıl boyunca düzenli olarak yapılan temizlik çalışmalarını, bayram öncesi yoğunlaştıran ekipler, ilçenin dört bir yanındaki ibadethaneleri pırıl pırıl yapıyor.

Cami Temizlik Ekiplerimiz kapsamlı temizlik çalışmaları sırasında halılar, kapılar, ayakkabılıklar, kitaplıklar, pencereler, mihrap, kürsü ve minber gibi tüm alanlar özenle temizliyor. Ayrıca, camilerin tuvalet ve abdesthanelerini de temizleyen ekipler, ilçe genelinde 120’den fazla camiyi bayram namazına hazır hale getirmek için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Kurban Bayramı öncesi yapılan bu temizlik çalışmalarının önemine vurgu yaparak, "Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile çalışmalarımızı hızlandırdık. Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?