Arnavutköy Belediyesi
Ekipler 7/24 Hazır

Ekipler 7/24 Hazır

18 Ocak 2021 Pazartesi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, kış çalışmaları hakkında bilgi almak için Afet ve Acil Durum Merkezini ziyaret etti.

Arnavutköy Belediyesi meteorolojiden gelen muhtemel kar yağışı ve buzlanma uyarısının ardından vatandaşların mağdur edilmemesi için tüm tedbirleri aldı. Saha ekiplerinin yanı sıra Afet ve Acil Durum Merkezi’nde, vatandaşlardan gelen çağrılara cevap verecek operasyon ekibi de yerlerini aldı.

Ekipler Hem Sahada Hem Merkezde Hazır

Arnavutköy Belediyesi, kış aylarında kar yağışı ve buzlanma ihtimaline karşı ilçe genelinde önlemlerini aldı. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için tuzlama araçlarının yanı sıra pito, grayder, jcs ve diğer araçlarla beraber toplamda 20 araç ile hizmet verecek. Ayrıca temizlik işleri personeli de kaldırımlarda biriken karları temizlemek için hazırda bekleyecek. Afet ve Acil Durum Merkezinde kurulan operasyon ekibi ise vatandaşlardan gelen çağrılar doğrultusunda saha ekiplerini yönlendirecek. 

Başkan Baltacı, Operasyon Merkezinde

Afet ve Acil Durum Merkezi’ni ziyaret eden Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, kış çalışmaları hakkında bilgi aldı. Operasyon merkezi çalışanları ile bir araya gelen Başkan Baltacı, çağrı merkezi çalışanları ile kısa sohbet ederek, kolaylıklar diledi. Başkan yardımcıları ve müdürlerin hazır bulunduğu merkezde, saha ekipleri ilçedeki bekleme alanlarına yönlendirildi. 


 

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?