Yabani Otlarla Mücadele Devam Ediyor

02 Ağustos 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yabani otlarla mücadele ve çim biçme çalışmalarına devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi, temiz ve düzenli bir çevre oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yabani otların kontrol altına alınması ve çimlerin bakımının yapılması için sahada aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, çalışmalarında kaldırımların ve caddelerin temizliği yapılırken görsel estetiğin korunmasına da katkı sağlıyor. Parklar, spor alanları, kaldırımlar ve diğer kamu alanlarındaki yabani otların düzenli bir şekilde biçilerek temizlenmesi, hem görsel açıdan hoş bir görünüm sağlıyor hem de çevredeki haşeratın çoğalmasını engelliyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmaların düzenli bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

Çevre HABERLERİ