Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Bahar Temizliği

Arnavutköy’de Bahar Temizliği

02 Mayıs 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda bahar temizliği yapıyor.

Arnavutköy Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sportif, sosyal, kültürel, çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun talimatıyla harekete geçen temizlik ekipleri, ilçe genelinde bahar temizliği yaparak yaklaşan yaz aylarına hazırlık yapıyor.

Ekipler, bahar temizliği kapsamında çöpleri topluyor, sokakları süpürüyor ve çimleri biçiyor. Mahalleleri pırıl pırıl yapmak için yoğun bir çaba gösteren ekipler, son olarak Taşoluk Mahallesi'nde temizlik çalışması yaptı. Yabani otların yanı sıra, kurumuş ve kötü bir görünüm arz eden bitkileri temizlediler.

Mahalle sakinleri, yapılan temizlik çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu'na teşekkürlerini iletti. Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ise, "Bahar aylarıyla birlikte ilçemizi daha temiz, daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalara hız verdik. Ekiplerimiz, yoğun çaba ve büyük bir özveriyle gerçekleştirdiği çalışmalarda, vatandaşlarımızın daha temiz bir Arnavutköy'de yaşaması için çaba gösteriyor." şeklinde konuştu.

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?