Pandemi Döneminde Park Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

04 Aralık 2020 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından Anadolu Mahallesi’ne yapılan parkın yapımı tamamlandı.

Arnavutköy Belediyesi pandemi döneminde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda çocukların daha sağlıklı ortamlarda oyun oynaması için çalışmalarını sürdüren Arnavutköy Belediyesi, ilçenin her yerinde yeni parklar inşa ediyor.

Yapılan yeni parklarla beraber çocuklar oyun oynayarak hem zihinsel hem de fizyolojik gelişimlerini sağlıklı bir şekilde geliştirebilecekler. Oyun parklarında bir araya gelen minikler, hareketli zamanlar geçirirken hem kas gelişimini sağlayacak hem de sosyalleşmeyi ve paylaşımı öğrenecekler.

Geleneksel Oyunlar Bu Parkta

632 m² toplam alana sahip Anadolu Mahallesi’ndeki çocuk parkı içerisinde; 260 m² yeşil alan, çocuk oyun gurupları ve geleneksel çizgi oyunları bulunuyor.

Çevre HABERLERİ