Arnavutköy Belediyesi
Camilerde Bayram Temizliği

Camilerde Bayram Temizliği

19 Nisan 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi Cami Temizlik Ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki cami ve mescitlerin temizliğini yapıyor. 

Yıl boyunca ibadethanelerde rutin temizlik çalışmalarını yürüten Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü’ne bağlı Cami Temizlik Ekipleri, Ramazan ayı nedeni ile hız verdiği çalışmalar ile camileri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor. 

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran ekipler, her gün 3-4 farklı camide temizlik yapıyor. Son olarak Lütfullah Sami Hüner Hacı İshak Camii’nde temizlik çalışması yapan ekipler, halıları, kapıları, ayakkabılıkları, kitaplıkları, pencereleri, mihrap, kürsü ve minberi titizlikle temizledi. Camilerin tuvalet ve abdesthanelerini de temizleyen ekipler ilçe genelindeki 120 camiyi Ramazan Bayramı için kılınacak bayram namazına hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile çalışmalarımızı hızlandırdık. Yıl içerisinde rutin olarak yapılan ibadethanelerde temizlik hizmetimiz ile vatandaşlarımızın temiz bir ortamda, huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. 
 

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?