Kar Alarmı İle Tedbirler Alındı

15 Ocak 2021 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, meteorolojiden gelen muhtemel kar yağışı ve buzlanma uyarısının ardından, vatandaşların mağdur edilmemesi için tüm tedbirleri aldı.

Arnavutköy Belediyesi, kış aylarında kar yağışı ve buzlanma ihtimaline karşı ilçe genelinde önlemlerini aldı. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için tuzlama araçlarının yanı sıra pito, grayder, jcs ve diğer araçlarla beraber toplamda 20 araç ile hizmet verecek. Ayrıca temizlik işleri personeli de kaldırımlarda biriken karları temizlemek için hazırda bekleyecek.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yaşanabilecek kar ve buzlanma olaylarına karşı 24 saat hizmet verecek şekilde çalışmaya başladı. 7/24 çalışacak olan ekiplerimiz, meydana gelebilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilecekler. Vatandaşlar kar veya buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumlarda, 444 4 597 çağrı merkezimize ulaşabilirler.

Çevre HABERLERİ