Yahya Kemal Parkı Revize Edildi

25 Mayıs 2021 Salı

Arnavutköy Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan parkı, yeni oyun grupları ekleyerek revize etti.

İlçe de birçok noktaya yeni mahalle parkları inşa eden Arnavutköy Belediyesi, daha önce kullanımda olan parkları da revize ediyor. Çocukların daha sağlıklı ortamda oynaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yer alan çocuk parkını, yeni oyun gurupları ekleyerek baştan revize etti.

Yaz aylarının gelmesiyle miniklerin yoğun olarak kullanacağı Yahya Kemal Parkı, yeniden düzenlendi. Çocukların oyun oynayarak hem zihinsel hem de fizyolojik gelişimlerini sağlıklı olarak geliştirebilmeleri için yapılan parkta, minikler güzel bir şekilde vakit geçirecekler.

Çevre HABERLERİ