Sokak Hayvanlarına Düzenli Olarak Mama Bırakılıyor

18 Şubat 2021 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi soğuk havalarda yiyecek bulma ihtiyacı çeken sokak hayvanlarına, mama desteği sağladı.

İlçenin çeşitli noktalarına mama bırakan Arnavutköy Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı. Kış aylarının soğuk geçmesi ve kovid-19 dolayısıyla sokağa çıkma yasağının uygulanması nedeniyle, yiyecek ihtiyacını karşılayamayan sokak hayvanları için Arnavutköy Belediyesi birçok noktaya mama bıraktı.

“Can Dostlarımızı Unutmuyoruz”

Vatandaşlarımızın kardan olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz sokak hayvanlarını da unutmadı diyen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Komşularımızın, vatandaşlarımızın yanında can dostlarımızda var. Soğuk ve kar dolaysıyla sokak hayvanlarımızın mağdur olduğunu görüyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğündeki ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak, sürekli sokak hayvanlarına da ilgi ve alaka gösterdi. Ekiplerimiz, sokak hayvanlarının bu kar yağışından etkilenmemelerini temin ederek, mama desteği sağladı” dedi.

Çevre HABERLERİ