Arnavutköy Belediyesi
Park ve Bahçelerde Altın Dönem

Park ve Bahçelerde Altın Dönem

30 Aralık 2022 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından 2022 yılında yeşil alan varlığı artırılırken bu çalışmalara bağlı olarak 4 bin 154 adet ağaç, 5 bin 397 adet çalı bitkisi ve 1 milyondan fazla mevsimlik çiçek dikimi yapıldı.

İlçedeki yeşil alan kapasitesini artırmak amacı ile çalışmalarına devam eden Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2022 yılı boyunca birçok bölgede ağaç dikimi, mevsimlik çiçek dikimi ve çevre düzenleme çalışmaları yaptı. İlçede yeni parklar yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park yapımının yanı sıra mevcut parkların düzenlemelerini ve bakım çalışmalarını da tamamladı.  

Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2022 yılı içerisinde ilçede bulunan park, kavşak ve orta refüjler başta olmak üzere birçok noktaya 4 bin 154 adet ağaç, 5 bin 397 adet çalı bitkisi ve 1 milyondan fazla mevsimlik çiçek dikimi yapıldı.

6 Yeni Park Yapıldı

Daha yeşil bir Arnavutköy için yapılan çalışmalar kapsamında 2022 yılında içerisinde spor aletleri, dinlenme alanları, çocuk oyun gruplarının bulunduğu 6 yeni park hizmete kazandırılırken 3 parkın yapımına da devam ediliyor. Yeni yapılan ve yapımı devam eden parklar ile ilçedeki toplam park sayısı 158’e çıkmış oluyor. İlçedeki birçok parkın bakım ve yenileme çalışmaları da tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. 

Yıl içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı “Arnavutköy’ü daha yeşil bir hale geçirmek için yoğun çaba harcıyoruz. İlçemizde çeşitli bölgelerde ağaçlandırma ve çiçek dikimi yaptık. Bunun yanında mevcut parklarımızın bakımını ve çevre düzenlemelerini yaparak yeniledik ve ilçemize yeni parklar kazandırdık.” diye konuştu.  
 

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?