Arnavutköy Belediyesi
Hatay'da Kardeşlik Mahallesine Çocuk Parkı Yapıldı

Hatay'da Kardeşlik Mahallesine Çocuk Parkı Yapıldı

16 Mart 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi'nin deprem sonrası bölgeye yaptığı yardımlar devam ediyor. Belediye ekipleri depremzede çocukların yüzünü güldürmek için Hatay Kırıkhan'da kurduğu yaşam alanı içerisine çocuk parkı yaptı. 

Arnavutköy Belediyesi depremin büyük yıkıma yol açtığı şehirlerden biri olan Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kurduğu yaşam alanında çalışmalarına devam ediyor. Depremden etkilenen çocukları da unutmayan Arnavutköy Belediyesi, Arnavutköy'e yerleşen ailelerin çocukları için çeşitli etkinlikler düzenlerken, deprem bölgesindeki çocuklar için de çalışmalarına devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından kurulan ve Kardeşlik Mahallesi adı verilen alan içerisinde yapımına başlanan 300 m2 büyüklüğündeki parkın yapımı tamamlandı.  Kurulan parkın içerisine salıncak, kaydırak ve tahterevalli yerleştirildi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Depremden etkilenen çocuklarımızın vakit geçirebileceği, eğlenebileceği yeni yaşam alanları oluşturmak istedik. Yeter ki çocuklarımız hep gülsün” dedi.
 

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?