Karaburun, Yeni Meydanına Kavuşuyor

28 Nisan 2020 Salı

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımına başlanan Karaburun Meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi ilçenin daha modern görünüme kavuşabilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe merkezine yakın mahallelerin yanı sıra merkeze uzak mahallelerine de eksiksiz hizmet götüren Arnavutköy Belediyesi, Tarihi Karaburun Mahalle Meydanı’ndaki çalışmalarında sona geldi.

1850 yılı yapımlı Karaburun Cami’nin bulunduğu tarihi meydanda çalışmalarına aralıksız devam eden Arnavutköy Belediyesi, alanın düzenlenme çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Geniş meydanı ve Karadeniz’e bakan teraslarıyla, 235 metre uzunluğundaki yürüyüş yoluyla ve peyzaj alanlarıyla nefes alan mekân oluşturan Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, meydanı tamamlamasıyla vatandaşlara eşsiz bir manzara sunacak.

Çevre HABERLERİ