Arnavutköy Belediyesi
Camilerimiz Temiz, Gönüllerimiz Rahat

Camilerimiz Temiz, Gönüllerimiz Rahat

24 Ocak 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi vatandaşların temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için ilçe genelindeki camilerde düzenli olarak temizlik işlemi gerçekleştiriyor. 

Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde ilçe genelindeki camilerin temizliğini yapmak için kurulan cami temizleme ekibi, camilerin içleri başta olmak üzere, abdesthaneler, lavabolar ve cami çevresi temizliği ile bahçe bakımı yaparak vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmesi için çalışıyor.  

Ekipler, cami içerisinde halılardan raflara, tablolardan avizelere kadar birçok noktada geniş çaplı bir temizlik çalışması yürütüyor. Düzenli olarak yapılan temizlik çalışmalarında; camilerin halıları ıslak ve kuru temizleme yöntemi ile tozdan arındırılıyor. Teknolojik temizleme cihazları ile camilerin dış temizliğini yapan ekipler, cami içerisinde bulunan; halı, avize, cam ve kitaplıkları da büyük titizlikle temizliyor. Yetkililer ilçe genelindeki ibadethanelerin temizlenme uygulamasının belirli periyodlarla yıl boyunca devam edeceğini söyledi. 

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı; “Ekiplerimiz, ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan ibadethaneleri düzenli olarak temizliyor. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla, sağlıklı bir şekilde ibadet etmeleri için temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz.” dedi.
 

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?