Nenehatun'a Yeni Park

05 Ağustos 2020 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi’nin meydan düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Nenehatun Mahallesi’nde startı verilen yeni meydan projesine, hafriyat alım çalışmaları ile başlandı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından 5 bin 600 m² alan içerisinde yapılan çalışma kapsamında modern meydan düzenlemesinin yanında çocuk parkı, basketbol sahası ve amfi de bulunuyor.  Cami ve şadırvan ile dinlenme alanı ve peyzaj alanlarını kapsayacak şekilde projelendirilen modern meydan çalışmasının bir sene içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Daha önce de Cumhuriyet Meydanı, Taşoluk Camii Meydanı, Sazlıbosna, Yassıören, Yeşilbayır, Çilingir, Boyalık, Durusu, Balaban meydanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda meydan, Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu.

Çevre HABERLERİ