Arnavutköy Belediyesi
Temalı Köy Projesi Tanıtımı Balaban’da Yapıldı

Temalı Köy Projesi Tanıtımı Balaban’da Yapıldı

12 Mayıs 2023 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından Balaban’da Temalı Köy Projesi’nin tanıtımı gerçekleştirildi. Balaban meydanı çiçeklerle donatıldı. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından Balaban’da Temalı Köy Projesi kapsamında; Kentsel Tasarım ve Peyzaj Düzenlemesi Projesi tanıtımı gerçekleştirildi. Program kapsamında Balaban Meydanı çiçeklerle donatıldı. Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın katıldığı programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 

Proje kapsamında Balaban duvarları beyaza boyanarak, çiçeklerle donatıldı. Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı çocuklarla birlikte çiçek dikerek, vatandaşlara çiçek hediye etti. Kentsel Tasarım ve Peyzaj Düzenleme Projesi’nin Arnavutköy’ün diğer mahallelerinde de uygulanacağı belirtildi. 

“Esas mülkün sahibi onlar”

Projenin diğer mahallelerde de devam edeceğini belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Balabanımız zaten doğal güzelliği ile öne çıkan bir mahallemiz. Alan düzenlemelerini, meydan düzenlemelerini, cadde ve sokak düzenlemelerini tamamlamıştık. Şimdi bütün Balaban Mahallemizde yaklaşık 3 kilometrelik cadde ve sokakta estetik bir görüntü kazandırmak adına güzel bir çalışmayı başlatıyoruz. Buradaki mahalle sakinleriyle beraber yaptığımız bir çalışma. Bizden sonra esas mülkün sahibi onlar, vatandaşlarımız. Buraya onlar sahip çıkacak biz destek olacağız.” dedi. 
 

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?