Düğünler Yeşillikler İçerisinde Yapılacak

14 Ağustos 2020 Cuma

Arnavutköy Belediyesi Durusu Mahallesi’nde yer alan Hanımeli Parkı’na, düğün alanı ve yeni oyun gurupları ekleyerek, baştan revize etti.

İlçede birçok noktaya yeni mahalle parkları inşa eden Arnavutköy Belediyesi, daha önce kullanımda olan parkları da revize ediyor. Çocukların daha sağlıklı ortamda oynaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Durusu Mahallesi’nde yer alan çocuk parkını baştan düzenleyerek, yeniledi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların yoğun olarak kına ve düğün aktivitelerini yaptığı Durusu Hanımeli Parkı’na, Arnavutköy Belediyesi tarafından düğün alanı eklendi. Daha önce beton zemin bulunan alan iptal edilerek, modern suni çim futbol sahası eklendi.  Toplamda 4.310 m² alana sahip Hanımeli Parkında 2.250 m² alan ise yeşil zemin olarak düzenlendi. Ayrıca parkın içerisinde yer alan oyun gurupları, spor aletleri ve banklar yenilenerek, üstü kapalı piknik masaları da park alana içerisine yerleştirildi.

Çevre HABERLERİ