Arnavutköy Belediyesi
Camiler İlk Teravih Namazına Hazır

Camiler İlk Teravih Namazına Hazır

22 Mart 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi ilçedeki camilerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Belediyeye bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından ramazan ayında camilerde yoğunluk yaşanacağı göz önünde bulundurularak temizlik çalışması gerçekleştirildi. İlçede bulunan camiler, ilk teravih namazına hazır hale getirildi. 

Cami Temizlik Ekipleri, vatandaşların hijyenik koşullarda, güven ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ilçe genelindeki camilerde yürüttüğü çalışmalarda; halı, pencere, kapı, tuvalet, abdesthane, mihrap ve minberleri titizlikle temizledi. İlçede bulunan 120 camide yapılan temizlik çalışmasıyla ibadethaneler ramazan ayının ilk teravih namazına hazırlandı. Cami Temizlik Ekipleri, cami temizliğinin yanında kurumsal binaların mescitlerinde de temizlik gerçekleştirdi. 

İlçede yaşayan vatandaşların gönül rahatlığıyla ibadetlerini gerçekleştirmesi için temizlik çalışmalarına hız verdiklerini belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor, vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz bir ortamda, huzur içerisinde gerçekleştirmesi için çalışıyor. Ramazan ayının tüm İslam âleminde birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.
 

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?