Arnavutköy Belediyesi
Minik Karatecilerden Büyük Başarı

Minik Karatecilerden Büyük Başarı

24 Nisan 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyespor Karate Takımı, Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’nda gurur verici bir başarıya imza attı.

Arnavutköy Belediyespor'un minik karatecileri, 19-21 Nisan tarihlerinde Gaziantep'te düzenlenen Minikler Karate Şampiyonası'nda unutulmaz bir performans sergileyerek önemli bir başarı elde etti. Fatıma Zehra Aktaş, Aleyna Kutluğ, Zehra Ece Aslan ve Erva Betül Küçükkügel'den oluşan Minik Bayan Kata Takımı, 220 takım arasında Türkiye ikincisi oldu.

Zehra Ece Aslan, bireysel olarak gösterdiği performansta 2016 doğumlu Minik Bayanlar Kata Dalı'nda Türkiye ikinciliği elde ederek dikkatleri üzerine çekti. Bu başarı ile sporcular, Mayıs ayında Türkiye'de düzenlenecek olan Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda ülkemizi gururla temsil etme hakkı kazandırdı.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, genç sporcuları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen özel bir törenle tebrik etti. Sporculara hediye takdim eden Başkan Mustafa Candaroğlu, genç yeteneklerin gelecekteki başarılarını da gururla beklediklerini ifade ederek, Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda başarılar diledi.

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?