Arnavutköy Belediyesi
Spora Güç Katmaya Devam Ediyoruz

Spora Güç Katmaya Devam Ediyoruz

14 Kasım 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu senede ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. 

Arnavutköy Belediyesi her yıl yaptığı amatör spor kulüplerine malzeme desteğini bu yıl da gerçekleştirdi. Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, 13 spor kulübüne 14 farklı branşta 15 bin malzeme dağıtımı yapıldı.  

Programa, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, çok sayıda sporsever ve öğrenci de katıldı. Ayrıca, Milli Futbolcu Nihat Kahveci ve Spor Spikeri Emre Tilev tarafından öğrencilere yönelik gerçekleştirilen söyleşi de programda yoğun ilgi gördü. 

Amatör spor kulüpleri, aldıkları malzeme desteği ile faaliyetlerini daha etkili bir şekilde sürdürme fırsatı bulacak. Programın sonunda Başkan Baltacı, desteklerin devam edeceğini vurgulayarak sporculara başarılar diledi.

Törende konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, geleneksel hale gelen malzeme dağıtım programına her yıl devam ettiklerini belirterek, "Her yıl geleneksel olarak yaptığımız malzeme dağıtımımız için 13 kulüp yöneticimizle bir araya geldik. Sporcularımızın katıldığı etkin bir program oldu. Arnavutköy'de sporcuların sayısal anlamda çokluğu bizi mutlu ediyor. İlgi ve alaka oldukça fazla ancak desteklenmesi gerekiyor. Hem yıl içinde kullanılan malzeme hem tesis gerekse ulaşım konusunda ciddi anlamda destekliyoruz. Arnavutköy'ümüzde sporcularımız gerçekten şanslı; bunlarla birlikte daha iyi yetişmelerini temin etmek, hem de spor severlere daha iyi bir altyapı sunmak adına daha fazla destek ve tesisle sporcularımızın yanında olmaya devam ediyoruz," şeklinde konuştu.
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?