Arnavutköy Belediyesi
Belediyespor 2024 Yılının İlk Madalyalarını Aldı

Belediyespor 2024 Yılının İlk Madalyalarını Aldı

24 Ocak 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyespor Karate Takımı sporcuları, İstanbul Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti. 

Arnavutköy Belediyespor Karate Takımı sporcuları, 20-21 Ocak tarihlerinde Bağcılar'da düzenlenen İstanbul Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda gösterdikleri performansla dikkat çekti. Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmada, Arnavutköy Belediyespor adına mücadele eden sporcular önemli dereceler elde etti. Arnavutköy Belediyespor Karate Takımı ilk madalyalarını almış oldu. 

Neşe Naz Kaplan ve Taha Bera Gökçin kendi kategorilerinde ikinci sırayı alırken, Melisanur Gözübek ve Yakup Yılmaz ise kendi kategorilerinde üçüncülük elde etti. Ayrıca, Bayan Kata Takımı sporcuları Sadiyah Kutluğ, Azra Meliha Dargın ve Ayşe Sevde Savaş, kendi kategorilerinde ikinci sırayı elde ederek takım olarak da önemli bir başarıya imza attı.

Arnavutköy Belediyespor Karate Antrenörü Bedri Silen, turnuva sonrasında yaptığı açıklamada, "Katıldığımız her turnuvaya çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu sıkı çalışmalar sonrasında sağlam bir altyapı oluşturduk ve her geçen gün bu çıtayı biraz daha yükseğe çıkarıyoruz. Bizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Ahmet Haşim Baltacı'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

Arnavutköy Belediyespor sporcularının elde ettiği bu başarılar, hem bireysel performansları hem de takım başarısını vurgulayarak, Arnavutköy'ün spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?