Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’den Türk Sporuna Yeni Şampiyonlar

Arnavutköy’den Türk Sporuna Yeni Şampiyonlar

13 Haziran 2025 Cuma

Arnavutköy Belediyesi sporcuları, katıldıkları ulusal ve bölgesel şampiyonalarda elde ettikleri derecelerle dikkatleri üzerine çekti. Güreş, karate ve sualtı hokeyinde gelen peş peşe zaferler, ilçemizin sporda yükselen grafiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Arnavutköy Belediyesi Spor Kulübü, genç sporcularına sunduğu destek ve imkanlarla başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Son olarak; İstanbul, Kocaeli ve Türkiye genelinde düzenlenen önemli şampiyonalarda sporcularımız kürsüye çıkarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etti.

İstanbul’da düzenlenen U14 Kadınlar Kulüplerarası İstanbul Güreş Şampiyonası’nda 46 kiloda Feryanur Arslan, 50 kiloda İlknur Gedik ve 58 kiloda Ravzagül İncebız, rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazandı.

Kocaeli Gebze’de gerçekleştirilen Türkiye Büyükler Sualtı Hokeyi Şampiyonası’nda ise Arnavutköy Belediyesi Sualtı Hokeyi Takımı, sergilediği üstün performansla Türkiye ikincisi oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında organize edilen Ümit - Genç - U21 İstanbul Karate Şampiyonası’nda ise Elif Naz Öten, Nisa Çınar, Nergiz Öztürk ve Umut Öztürk kategorilerinde birincilik, Feyzanur Aktaş ise ikincilik elde etti. Bu sonuçlarla kulüp olarak genel klasmanda İstanbul Şampiyonluğu elde edildi.

Arnavutköy Belediyesi, spor altyapısına yaptığı yatırımlarla gençleri sporla buluşturmaya, yeni şampiyonların yetişmesine öncülük etmeye devam ediyor.

Spor HABERLERİ