27 Sporcu Antalya’ya Yola Çıktı

19 Ocak 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyespor Kick Boks Takımı, Türkiye Kick Boks Şampiyonası için Antalya’ya yola çıktı.

Arnavutköy Belediyespor Kick Boks takımı, Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası için hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktı. Milli Takım seçmeleri için büyük önem taşıyan şampiyonada ilçeyi temsil edecek sporcular, heyecanla müsabakalara hazırlanıyor.

Arnavutköy Belediyespor'un başarılı sporcuları, antrenörleri Hakan Çakmakçı ve Turgay Kantarkıran ile birlikte Antalya'da düzenlenecek olan şampiyonada Arnavutköy'ü en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor. Sporcular, milli takım seçmeleri için önemli bir basamak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergileme hedefiyle yola çıktı.

Antalya'da gerçekleşecek olan şampiyonada Arnavutköy Belediyespor'un Kick Boks Takımı, hem bireysel başarılar elde etmek hem de ilçeyi en iyi şekilde temsil etmek adına mücadele edecek.

Spor HABERLERİ