Arnavutköy Belediyesi
Özlem Bitiyor Yaz Spor Okulları Başlıyor

Özlem Bitiyor Yaz Spor Okulları Başlıyor

24 Haziran 2021 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri amacıyla her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları bir yıllık pandemi arasından sonra yeniden start alıyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği yaz spor okulları geçtiğimiz yıllarda öğrencilerin yoğun katılımıyla, düzenli olarak gerçekleştirildi. Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkili olan kovid 19 salgınıyla beraber tüm etkinliklerini ertelemek zorunda kalan Arnavutköy Belediyesi, kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber kültürel ve sportif faaliyetlerine yeniden start verdi.

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Ülkemizde hayatın normale dönmesiyle beraber özlemi duyulan yaz spor okullarını öğrencilerden daha fazla ayrı tutmak istemeyen Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü sportif etkinliklerinin kayıtlarını başlattı.

Arnavutköy Belediyesi’nin spora verdiği önemin bir göstergesi olan ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını, spora yönelmelerini sağlamak amacıyla düzenlenecek etkinlikler; Arnavutköy Belediyesi’ne ait spor tesislerinde gerçekleştirilecek.

Kontenjanlar Sınırlı

Uzman eğitilmenler tarafından verilecek eğitimlerle, öğrencilerin hem becerileri artırılacak hem de eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanacak. Eğitimlerin 6 Temmuz’da başlayacağı yaz spor okullarına kayıtlar, online olarak spor.arnavutkoy.bel.tr adresinden yapılacak.  Kayıtların kontenjanla sınırlı olduğu sportif eğitimler ise; futbol, basketbol, karate, okçuluk, cimnastik, kick boks ve voleybol branşında yapılacak.
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?