Arnavutköy Belediyespor Gençleri Futbolla Buluşturdu

01 Şubat 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyespor ile Denizlispor arasındaki maç, futbolseverlere büyük bir heyecan yaşattı.

Arnavutköy Belediyespor ile Denizlispor arasında, Bolluca Stadı’nda oynanan TFF 2. Lig maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Arnavutköy Belediyespor, yarıyıl tatili sürecinde öğrencilere yönelik özel bir kampanya düzenleyerek, maça karnesi ile gelen çocuklara ücretsiz bilet sağladı.

Denizlispor, maçın başlama düdüğünden 2 dakika sonra Bekir Turaç Böke'nin attığı golle öne geçti. Arnavutköy Belediyespor, 28. dakikada Cerem Talha Dinçer'in kritik golüyle skoru eşitledi. Maçın 34. dakikasında Bekir Turaç Böke, attığı golle Denizlispor'u bir kez daha öne geçirdi. Ancak ilk yarının son dakikalarında Arnavutköy Belediyespor'un penaltı golüyle Cerem Talha Dinçer, skoru 2-2'ye getirdi.

İkinci yarıda her iki takım da gol bulamadı ve mücadele 2-2 berabere tamamladı. Arnavutköy Belediyespor'un öğrencilere yönelik düzenlediği kampanya, gençleri spora teşvik etme amacını taşıyor ve düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle kulübün toplumla bütünleşmesine katkı sağlıyor.

Spor HABERLERİ