Spor Tesisleri Yeniden Açıldı

11 Haziran 2020 Perşembe

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında uzun süredir kapalı olan Arnavutköy Belediyesi spor salonları normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyetlerine başladı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Mart Ayı’ndan bu yana kapalı olan Arnavutköy Spor Tesisi, Hadımköy Spor Tesisi ile Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi yeni önlem ve düzenlemelerin tamamlanmasının ardından randevulu olarak hizmet vermeye başladı.

Salgınla mücadele hakkında bilgilendirici ve uyarıcı yazıların bulunduğu fitness salonları ve yüzme havuzlarında, hijyen önlemleri de üst seviyede tutuluyor. 1,5 metre sosyal mesafe olacak şekilde dizayn edilen spor aletleri ve her bir spor aletini birbirinden ayıran bölmeler ile vatandaşlar arası sosyal mesafe korunuyor. Gün içerisinde belirli periyotlarla dezenfekte edilen tesislere girişler ise galoş ve maske ile sağlanıyor. Ayrıca spor salonlarında sağlık çalışını bulunduran Arnavutköy Belediyesi, vatandaşların herhangi bir sağlık sorunu olduğunda anında müdahale ediyor.

Spor HABERLERİ