Arnavutköy Belediyesi
Kuşak Sınavı’na 200 Sporcu Katıldı

Kuşak Sınavı’na 200 Sporcu Katıldı

20 Şubat 2024 Salı

Arnavutköy Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen, 2024 Yılı 1. Dönem Kuşak Sınavı’na 200 sporcu katıldı.

Türkiye Karate Federasyonu (TKF) tarafından düzenlenen 2024 yılı 1. Dönem Karate Kuşak Sınavı, Arnavutköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. 200 sporcu,  kuşak yükseltme sınavı için kıyasıya mücadele etti.

Sınav öncesinde yoğun bir süreçten geçen sporcular, teknik becerilerini ve karate prensiplerini geliştirerek sınav öncesinde en iyi şekilde hazırlandılar. Sınav öncesinde antrenörleri eşliğinde titiz bir çalışma dönemi geçiren sporcular, sınav günü kuşaklarını yükseltmek için gereken teknikleri ustalıkla sergileyerek hakemlerin değerlendirmesine sundular.

Heyecan dolu bir atmosferde geçen sınav sonucunda, Arnavutköy Belediye Sporcuları arasından bir üst kuşağa terfi etmeye hak kazanan tüm sporcular büyük bir mutluluk yaşadılar.

Karate Kuşak Sınavı, sporcuların teknik becerilerini ve bilgi düzeylerini ölçme amacıyla TKF tarafından düzenlenmektedir. Her 4 ayda bir gerçekleştirilen sınavlarda, sporcular çeşitli beceri ve teknikleri sergileyerek daha üst kuşaklara geçme hakkı kazanabilmektedir.

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?