Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyespor, Yeni Sezona Hazır

Arnavutköy Belediyespor, Yeni Sezona Hazır

21 Ağustos 2023 Pazartesi

Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor, 2023-2024 sezonuna iddialı bir kadro ile giriyor.  

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Arnavutköy Belediyespor, 2023-2024 sezonuna iddialı bir kadro ile girmeye hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren kulüp, bir dizi yeni oyuncuyu bünyesine katarak imza töreni düzenledi. Yeni transferler Kulüp Başkanı Abdulmenaf Batur'un da katılımıyla Bolluca Stadı'nda gerçekleşen törende basına tanıtıldı.

Kulüp Başkanı Abdulmenaf Batur'un da katıldığı imza töreninde, Arnavutköy Belediyespor'un 2023-24 sezonundaki transferler görücüye çıktı. Metincan Cici, İrfan Akgün, Abdullah Çelik, Erkul Küçük, Hüseyin Eren Bektaş, Cantuğ Temel, Mustafa Diler, Ufuk Özcan, Mehmet Aslan, Erkan Şentürk, Fatih Mert Çırtlık, Ahmet Arda Tuzcu, Ahmet Barış Kartalcı, Harun Özcan, Umut Aydın, Polat Yaldır, Hasan Türkyılmaz, Özgün Ali Köklü ve İsmail Tarım gibi yetenekli oyuncular, yeni sezonda Arnavutköy Belediyespor forması altında ter dökecek.

Arnavutköy Belediyespor, sezonun ilk maçında 27 Ağustos tarihinde Bolluca Stadı'nda saat 17.00'de Iğdır Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Taraftarlar, bu heyecan verici maça kendi takımlarını desteklemek için büyük bir coşkuyla hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Arnavutköy Belediyespor, taraftarlarının desteğiyle birlikte hedeflediği başarıları elde etmek için sahada mücadele edecek.

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?