Arnavutköy Belediyesi
Bolluca Stadında İlk Galibiyet

Bolluca Stadında İlk Galibiyet

29 Kasım 2022 Salı

Yenilenen Bolluca Stadı’nda ilk maçında Bursaspor’u ağırlayan Arnavutköy Belediye Spor sahadan 3-0 galip ayrılarak TFF 2. Lig’de 5. sıraya yükseldi. 

TFF 2. Lig’in 16. haftasında Bursaspor ile karşılaşan Kuzey Marmara Arnavutköy Belediye Spor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Maçtaki ilk golü 31. dakikada Furkan Yaman buldu. İkinci yarıya hızlı başlayan Arnavutköy Belediye Spor, 49. dakikada Furkan Yaman’ın ikinci golüyle skoru 2-0’a getirdi. 17 yaşındaki genç yetenek Adem Metin Türk 61. dakikada bulduğu golle maça son noktayı koydu. Arnavutköy Belediye Spor almış olduğu Bursaspor galibiyetiyle TFF 2. Lig’de 5. sıraya yükseldi. 

Arnavutköy Belediye Sporlu taraftarlar da Bolluca Stadı’ndaki ilk maçta takımını yalnız bırakmadı. Maç boyunca takıma desteklerini hissettiren Arnavutköylü taraftarlar, 3-0’lık galibiyetin ardından sahadan mağlup ayrılan Bursaspor’a “En büyük sen değil misin, aldırma Bursa aldırma” tezahüratları ile destek oldu. 

“En zor liglerden birinde mücadele ediyoruz”

Bursaspor maçını değerlendiren Arnavutköy Belediye Spor Teknik Direktörü Nihat Balan, “En zor liglerden birinde mücadele ediyoruz. Bu sezon ilk defa kendi sahamızdaydık, kendi seyircimizle buluştuk. İyi oyun oynadık ve iyi mücadele ettik. Maçın başından sonuna kontrolü elimizde tuttuk. Bu maçı bitirdik ve hemen önümüze bakıyoruz. Ligin ilk yarısının bitmesine yakın oynayacağımız Afyon maçı ve kalan diğer maçlarda alacağımız iyi puanlar bizi ligin üst sıralarında tutacaktır” dedi.

Sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Nihat Balan, “Önce ligde kalıcı olup, ligi tanıyıp bu arada bizi sevenleri utandırmayacak bir futbol oynamak istiyorduk. İyi bir futbol, iyi mücadele bizi bir yere taşıyacaksa sonuna kadar gideceğiz. Şu an playoff potasının içerisindeyiz. Ama son haftaya kadar bu mücadelenin içerisinde olacağız. Bu hafta sonu zaten o bütünlüğü de ortaya koyduk. Biz önce iyi futbol oynamaya çalışacağız, iyi mücadele edeceğiz, sahada elinden geleni sonuna kadar zorlayan, hedefi zorlayan bir takım olacağız” şeklinde konuştu. 
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?