Sporcularımız İtalya Yolcusu

04 Aralık 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediye Spor Karate sporcuları Karate 1-Youth League'de boy gösterecek.

Arnavutköy Belediye Spor'un karate sporcuları, 7-10 Aralık tarihleri arasında İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenecek olan Karate 1-Youth League organizasyonunda ülkemizi temsil edecek. Dünya Karate Federasyonu'nun en köklü organizasyonlarından biri olan bu etkinlikte, toplamda 81 ülkeden 4 bin 133 sporcu kayıt yaptırdı.

Arnavutköy Belediye Spor'un Karate Antrenörü Bedri Silen önderliğinde, sporcular Nisa Çınar ve Feyzanur Aktaş, Türkiye'yi ve Arnavutköy Belediyesi'ni bu prestijli organizasyonda temsil edecekler. Türk sporunun yetenekli gençleri, dünya gençlerinin en iyileriyle mücadele ederek ülkemizi en iyi şekilde temsil etme fırsatını yakalayacaklar.

Antrenör Bedri Silen, "Bu büyük organizasyonda ülkemizi ve Arnavutköy Belediyesi'ni temsil etmekten dolayı gururluyuz. Sporcularımız Nisa Çınar ve Feyzanur Aktaş'ın yetenekleriyle ön plana çıkacaklarına inanıyoruz. Onlara başarılar diliyor, Türk bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracaklarına inanıyoruz" dedi.

Spor HABERLERİ