Arnavutköy Belediyesi
Başkan Baltacı’dan Arnavutköy Belediye Spor’a Ziyaret

Başkan Baltacı’dan Arnavutköy Belediye Spor’a Ziyaret

10 Mayıs 2022 Salı

Arnavutköy Belediye Spor başarılı sezonun ardından ikinci lig yoluna hızla ilerlemeye devam ediyor. Play-off yarı final maçı öncesinde takım ile buluşan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, sporcularla bir araya geldi.

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediye Spor’un play-off yarı final ilk maçı öncesi, futbolcularla ile antrenman öncesi bir araya gelerek, sohbet etti.

“İnşallah 2. lig mutluluğunu da yaşatırlar”

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı konuşmasında: “Takımımıza başarılarından dolayı tebriklerimi iletiyorum. Çok başarılı bir sezon geçirdiler. 3. lige çıktıklarının 2. yılı ama bu iki yılda yapılan mücadele gözler önünde. Takımımız gerçekten iyi bir noktada. İnşallah yine aynı gayretle bize 2. lig mutluluğunu da yaşatırlar.  Sporcularımıza 2. lig yolundan başarılar diliyorum” dedi.

"15 dalda 1200’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var"

Konuşmasında sadece futbol dalında değil diğer spor dallarında da Arnavutköy Belediye Spor başarısından bahseden Başkan Baltacı: "Futbolda iki yüzün üzerinde lisanslı sporcumuz var. Ancak bizim diğer 15 branşta da bin 200’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var. Sporcularımız kendi alanlarında ilçemizi çok başarılı şekilde temsil etmeye devam ediyorlar. Bunların arasında milli sporcularımız var, madalya almış sporcularımız var. Arnavutköylü gençlerimizi geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Yıl içerisinde ise aramalar yaparak, gençlerimizin gelecekte başarılı bir sporcu olması adına da spor akademimiz vasıtası ile destek olmaya devam ediyoruz" diye ifade etti.
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?