Arnavutköy Belediyesi
Belediyespor’dan 3-0’lık Net Galibiyet

Belediyespor’dan 3-0’lık Net Galibiyet

13 Şubat 2024 Salı

Arnavutköy Belediyespor, Düzcespor’u 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Arnavutköy Belediyespor, TFF İkinci Lig'de oynanan mücadelede rakibi Düzcespor'u 3-0'lık net skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç, Bolluca Stadı'nda yapılacak hibrit çim bakım çalışmaları nedeniyle Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda gerçekleşti. Küme düşme potasında yer alan Arnavutköy Belediyespor, bu kritik galibiyetle ligde tutunma adına önemli bir adım atmış oldu.

Arnavutköy Belediyespor, maçın 14. dakikasında Cerem Talha Dinçer’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının skorunu Ömer Faruk Ermeç, 33. dakikada attığı gol ile belirledi.İkinci yarıya 2-0’lık skorla başlayan Arnavutköy Belediyespo rakibine gol fırsatı vermedi. 52. dakikada Atalay Yıldırım’ın golüyle skoru 3-0’a getirerek maçtan galip ayrıldı.

Bu sonuçla Arnavutköy Belediyespor, puanını 18'den 21'e yükselterek ligde kalma adına önemli bir adım attı. Özellikle ev sahibi avantajını iyi kullanan ekip, önemli bir galibiyet elde ederek, maç boyunca tribünleri dolduran ve takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarını sevindirdi.

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?